Kosten

 

Ons doel is veel rijtijd voor zo laag mogelijke kosten! Dat maakt onze Pro Kart serie één van de goedkoopste instapklasses in de kartsport. Op een wedstrijddag hebben wij de gehele dag de baan ter beschikking en uitsluitend voor Pro Karts.
Effectieve rijtijd kan dus oplopen tot méér dan 6 uur per dag.

Dit bieden andere organisatoren en klasses niet aan !

Een kampioenschap kost per team, 1550 incl. btw. Een team kan uit 2 tot 5 mensen bestaan, dus kosten kunnen gedeeld worden!  Bij een inschrijving dienen rijders verplicht een KNAF licentie aan te schaffen. Dit kan via www.knaf.nl.

 

Los event deelnemen

Een los event meedoen kan ook; indien er nog losse startplekken beschikbaar zijn. Inschrijvingen voor ene geheel seizoen gaan namelijk voor. Een losse inschrijving kost 375 incl. btw per losse wedstrijd (team inschrijving). Ook hier is een KNAF licentie verplicht (door rijders zelf aan te schaffen) voor iedere coureur. Let op; dit is alleen mogelijk als er nog plaats is! Inschrijvingen voor het seizoen hebben voorrang!


Arrive and drive

Een aantal teams stellen een kart ter beschikking voor arrive&drive mogelijkheid. Zorg voor een KNAF licentie en voldoende teamgenoten en huur een kart voor één (of meerdere) events. Neem contact met de organisatie op voor meer informatie over pro kart arrive & drive.