Over ons

Low cost endurance racing

Een prokart is goedkoop in aanschaf onderhoud. Het meeste onderhoud is door iedereen zelf uit te voeren. Olie wisselen, nieuwe pakkingen, verse bougies en je bent al een heel eind op dreef. Wel je reguliere onderhoud uit blijven voeren zoals ketting spannen, lagertjes smeren, etc. Een paar keer nieuwe bandjes per jaar en dan heb je normaliter de meeste kosten wel gehad. Een kart endurance / 4-takt klasse met lagere onderhoudskosten ga je niet vinden.

Fun racing

Gelijkwaardige races & races met een goed gevuld startveld van meer dan 50 karts. Te gek! Voor ieder wat wils; de Super Pro, Pro en Club klasse ontlopen elkaar niet veel qua snelheid / rondetijden. Pro Kart Nederland, de enige endurance klasse binnen de KNAF (sectie karting), huurt banen voor de hele dag af. Dus veel netto rijtijd voor de prokarts. Ons reglement is veel aandacht aan besteed, om het voor iedereen eerlijk en fair te houden.

Eerlijke competitie

Minimaal 50 teams, 7 races op 7 verschillende banen. Wie kroont zich tot Pro Kart Nederland kampioen? Schrijf je in voor deze low-budget competitie in teamverband. De gezelligste en goedkoopste endurance kartklasse in de Benelux.

All weather

Regen of zonneschijn, we rijden het gehele jaar op slicks. Het gaat niet om de snelheid maar wel om wie de langste adem heeft, iedereen kan dus winnen! En dat is wat de prokarts zo mooi maakt.