Race 3: assen

Download een PDF versie.

 

Dagprogramma voor rijders
                 
                   
Start   Eind Duur   Actie:       Wie:
                   
8:00 - 10:30 150 min
Hek open, baan nog gesloten !
      Allen
                   
                   
9:00 - 9:30 30 min Trackwalk officials       Officials
                   
                   
9:00 - 9:30 30 min Inschrijven       Alle teams
9:00 - 9:30 30 min
Technische keuring in paddock
      Alle teams
                   
                   
9:30 - 9:45 15 min
Team Captains meeting
      Alle teams
9:45 - 10:00 15 min Pauze (baan gesloten)        
                   
                   
9:45 - 10:30 45 min
Top 6 Super Pro & Pro klasse banden halen en monteren
       
                   
                   
11:00 - 12:00 60 min Vrij rijden / trainen    
Alle teams, mits goedgekeurd
 
12:00 - 12:10 10 min Pauze (baan gesloten)        
                   
                   
12:10 - 12:30 20 min Kwalificatie       Alle teams
12:30 - 12:40 10 min Pauze (baan gesloten)        
                   
                   
12:40 - 13:00 20 min
Voor-opstellen / warming up naar grid
      Alle teams
                   
                   
13:00 - 18:00 5:00 uur
Start 5-uurs endurance race
      Alle teams
                   
                   
18:00 - 18:10 10 min Finish       Alle teams
18:10 - 18:20 10 min Verzamelen in pits       Alle teams
18:20 - 18:30 10 min
Aanwijzen motoren nakeuring
      WL & Ass WL
18:30 - 18:45 15 min Prijsuitreiking       Organisatie
18:45 - 19:00 15 min Opruimen       Allen
                   
         
Paddock Leeg: 19:00 / Hek gesloten