Race 1: Berghem

 

Download hier een mobiele versie van het dagschema.

 

Tijd Duur Actie Wie
       
10:00 - 10:30 30 min Hek open, baan nog gesloten ! Allen
       
       
10:30 - 11:00 30 min Trackwalk officials Officials
       
       
10:30 - 11:15 45 min Inschrijven Alle teams
10:30 - 11:30 60 min Technische keuring in paddock Alle teams
       
       
11:00 - 11:30 30 min Team Captains meeting (uitreiking stickers) Team captains
11:30 - 12:00 30 min Pauze (baan gesloten)  
       
       
12:00 - 13:00 60 min Vrij rijden / trainen Alle teams, mits goedgekeurd
13:00 - 13:10 10 min Pauze (baan gesloten)  
       
       
13:10 - 13:30 20 min Kwalificatie Alle teams
13:30 - 13:40 10 min Pauze (baan gesloten)  
       
       
13:40 - 13:55 15 min Voor-opstellen / warming up naar grid Alle teams
       
       
14:00 - 18:00 4 uur Start 4-uurs endurance race Alle teams
       
       
18:00 - 18:10 10 min Finish Alle teams
18:10 - 18:20 10 min Verzamelen in parc ferme Alle teams
18:20 - 18:30 10 min Aanwijzen motoren nakeuring en nakeuring in parc ferme WL & Ass WL
18:30 - 18:45 15 min Prijsuitreiking Organisatie
18:45 - 19:15 30 min Opruimen Allen
       
    Paddock Leeg: 19:30 / Hek gesloten